Lassi Jääskeläinen Ajatuksia Lohjalta

Kaikki tuki Antti Rinteelle

 Aiemmassa tekstissäni pyysin Antti Lindtmania asettumaan ehdolle SDP:n puheenjohtajakisaan. Antti Lindtman on kuitenkin päätöksensä tehnyt ja ei lähde SDP:n puheenjohtajakisaan. Itselläni tämä tarkoittaa vain yhtä asiaa, eli Antti Rinteellä on täysi tukeni ja toivon, että hänet valitaan jatkokaudelle.

Olen oikeastaan ihan iloinen, että tässä kävi näin. Rinne on monessa sopassa keitetty hyvä ja valmis puoluejohtaja. Vaikka esiintymistaidoissa olisi hiukan petrattavaa, toisaalta Rinteestä uhkuu tiettyä inhimillisyyttä, jollaista ei jokaisella puoluejohtajalla löydy. Täytyy vain toivoa, että puolue kykenee asettumaan yhtenäisenä Rinteen taakse jos vastaehdokkaita ei tule tai jos Rinne voittaa puheenjohtajavaalin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

"En usko Lindtmanin lähtevän" näin vastasin Markku Huuskolle hänen sitä minulta kysyessä Pekka Lukkalan blogissa, joten ainakaan itseäni Lindtmanin päätös ei yllättänyt. Paljon puhutaan Rinteen esiintymistaidosta, voipi käydä niin, että vähäinen takeltelu kääntyykin Rinteelle eduksi, nimittäin suomalaiset taitavat olla jo kyllästyneitä teflonpintaisiin politiikoihin jotka kyllä esiintyvät sujuvasti, mutta ilman sanoman sisältöä.

Käyttäjän LassiJskelinen kuva
Lassi Jääskeläinen

Näin voi todella käydä. Rinteen kannattaisi myös tietoisesti tuoda esiin omaa inhimillistä puoltansa, mitä hän ei ole tehnyt kovin paljoa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Eikö jäsenistön tuki enään näytä riittävän, kun sitä jo täälläkin kaipailet?

Osta Rinteelle lahjaksi tukiliivit, kun epäilet selkärangan kestävyyttä.

Käyttäjän LassiJskelinen kuva
Lassi Jääskeläinen Vastaus kommenttiin #3

Laajaa on jäsenistön tuki Rinteelle ja varmaan siksi Lindtman ei lähtenyt ehdolle. Mutta on oma pieni porukkansa, joka ei ole asettunut Rinteen taakse. Osa näistä on heitä, jotka kannattivat Urpilaista Seinäjoella. Toivoisin, että tämä porukka pystyisi asettumaan Rinteen taakse jos Rinne valitaan jatkokaudelle. Yhtenäisyys on avain vaalivoittoon.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #5

Mistä voit tietää porukkojen koon ennen puoluekokousta, näyttää olevan Harakkakin lentämässä puheenjohtajaksi.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Mieki toivon Rintheen jatkavan, siis ei rakenna mithään vaihtaa taas puhheenjohtajjaa, son tuo puhheenjohtajien jatkuva vaihtaminen aivan lapsellista leikkimistä, ko olhan senthän kansan asioita hoitamassa.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Lindtman totesi, ettei SDP:n puheenjohtajuus ole olennaista.

Sangen merkittävä lausunto.

Toimituksen poiminnat